IMG_1187.jpg

Vår mat

IMG_4455-2.jpg
grön_krondill.png

Meny på Gemla Matmagasin

Till oss kan ni komma torsdagar och fredagar och äta lunch - se lunchmenyn

 

Ni har också möjlighet att boka Gemla Matmagasin exklusivt för födelsedag, företagsfest osv. Bara fantasin sätter gränser! Vi har lång erfarenhet av fest och mat och hjälper gärna er att sätta ihop en fest som passar era önskemål.

Fest på Gemla Matmagasin

Ska ni fira någon som har fyllt jämt? Tacka av en kollega? Teambuilding? Oavsett vad så fixar vi det! Vi har lång erfarenhet av fest och mat tillsammans, vi hjälper er gärna att sätta ihop en fest efter era önskemål. Hos oss är ni själva på plats under er kväll*.

Klicka på vår meny för att se vad vi kan erbjuda en sådan här kväll - meny

Önskar ni även att göra en aktivitet under kvällen, så erbjuder vi vår populära "Kockarnas kamp", där ni får tävla i t.ex. vispa majonnäs, skala ägg, gissa kryddor osv. En väldigt uppskattat aktivitet!

Kontakta oss för ett första möte - maila oss

*Är ni under 20 personer, betalar ni en lokalhyra på 2500 kr, detta gäller fredagar och lördagar. 

 
grön_krondill.png
IMG_5845.jpg
 

Catering från Gemla Matmagasin

Vi erbjuder även catering* ifall ni inte har möjlighet att komma till oss! Nedan hittar ni vår vintermeny för buffé, men tveka inte att höra av er ifall ni önskar annan mat! 

Klicka här för menyn - catering vinterbuffé

Kontakta oss för din bokningsförfrågan - maila oss

*minimum 10 personer

 

Lunchmeny på Gemla Matmagasin

Dagens lunch är stängt för detta år! Se aktuella öppettider under december här - öppettider

Vår filosofi är att slänga så lite mat som möjligt. Därför tar vi alltid vara på de råvaror vi har. Av den anledningen lägger vi ut veckans lunchmeny i början på varje vecka. 

 

Nedan ser du vad vi serverar denna vecka. Vi har öppet torsdag och fredag mellan 11-15. Lunchen serveras fram till 14.00, därefter har vi öppet för kaffe och fika.